Now showing items 1-2 of 2

    • Enhancement of the Functional Properties of Mead Aged with Oak (Quercus) Chips at Different Toasting Levels 

      Fortes, Juciane Prois; Franco, Fernanda Wouters; Baranzelli, Julia; Ugalde, Gustavo Andrade; Ballus, Cristiano Augusto; Rodrigues, Eliseu; Mazutti, Marcio Antonio; Somacal, Sabrina; Sautter, Cláudia Kaehler (2023) [Journal article]
      Consumers increasingly prefer and seek functional beverages, which, given their characteristics, provide important bioactive compounds that help prevent and treat chronic diseases. Mead is a traditional fermented alcoholic ...
    • Evolução temporal de compostos fenólicos e atividade antioxidante de vinhos tintos brasileiros 

      Dullius, Mariana de Vasconcellos; Pagno, Carlos Henrique; Manfroi, Vitor; Vale, Maria Goreti Rodrigues; Hertz, Plinho Francisco; Rios, Alessandro de Oliveira (2017) [Journal article]
      Com base no estudo de 90 amostras de vinhos provenientes de sete diferentes regiões brasileiras o índice de polifenóis totais e a atividade antioxidante apresentaram evolução distinta. As variáveis estudadas apresentaram ...