Navegação Ciências Agrárias por Assunto "Abatedouro avícola"
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ATP-bioluminescence and conventional microbiology for hygiene evaluation of cutting room surfaces in poultry slaughterhouse
(2018) [Artigo de periódico]Background: The hygiene procedures in poultry slaughterhouses consist in the use of hot water, detergent and sanitizing, configuring Sanitation Standard Operating Procedure (SSOP). These actions control contamination in ... -
Avaliação in vitro de clorexidina, amônia quaternária e ácido peracético frente a amostras de Salmonella Heidelberg isoladas de abatedouro avícola em 2005 e 2009
(2012) [Artigo de periódico]Objetivou-se avaliar a ação de três princípios ativos rotineiramente utilizados na higienização de abatedouros avícolas frente a amostras de Salmonella Heidelberg isoladas em diferentes pontos da tecnologia de abate de um ... -
Wooden breast and white striping : comparative occurrence in three poultry companies
(2021) [Artigo de periódico]To increase the amount of meat produced, researchers have promoted intensive genetic selection for growth rate and muscling and have improved nutrition and management conditions. However, there has been an increase in the ...