Mostrar registro simples

dc.contributor.authorPadula, Antonio Domingospt_BR
dc.contributor.authorSantos, Omar Inacio Benedettipt_BR
dc.contributor.authorRathmann, Régispt_BR
dc.contributor.authorDewes, Homeropt_BR
dc.contributor.authorRodrigues, Felipe Casagrandept_BR
dc.contributor.authorBorba, Rodolfo Oliveirapt_BR
dc.contributor.authorSteinhorst, Gustavo Pasqualipt_BR
dc.date.accessioned2007-08-31T05:11:07Zpt_BR
dc.date.issued2007pt_BR
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10183/10574pt_BR
dc.format.mimetypeapplication/pdfpt_BR
dc.language.isoengpt_BR
dc.relation.ispartofInternational Food and Agribusiness Management Association - IAMA (17. : 2007 : Parma). Food culture, tradition, innovation and trust: a positive force for modern agribusiness. Parmapt_BR
dc.rightsOpen Accessen
dc.subjectBiocombustívelpt_BR
dc.subjectAdministração da produçãopt_BR
dc.subjectCombustíveis alternativospt_BR
dc.subjectProdução de alimentospt_BR
dc.subjectAgronegóciospt_BR
dc.subjectAgroindústriapt_BR
dc.subjectBioenergiapt_BR
dc.titleUsage competition between oilseeds and biofuels : impact assessment on the brazilian food productionpt_BR
dc.typeTrabalho completo publicado em eventopt_BR
dc.identifier.nrb000599731pt_BR
dc.type.originEstrangeiropt_BR


Thumbnail
   

Este item está licenciado na Creative Commons License

Mostrar registro simples