Show simple item record

dc.contributor.authorFreitag, Ana Carolinapt_BR
dc.contributor.authorHammes, Thais Ortizpt_BR
dc.contributor.authorGonzales, Andréa Cristina Silvapt_BR
dc.contributor.authorSerafim, Ana Lúciapt_BR
dc.contributor.authorVenzke, Janaína Guimarãespt_BR
dc.date.accessioned2025-02-14T06:56:31Zpt_BR
dc.date.issued2023pt_BR
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10183/285277pt_BR
dc.format.mimetypeapplication/pdfpt_BR
dc.language.isoporpt_BR
dc.relation.ispartofClinical and biomedical research. Porto Alegrept_BR
dc.rightsOpen Accessen
dc.subjectNutriçãopt_BR
dc.titleAvaliação dos resultados de análises microbiológicas de alimentos preparados em um hospital público no Sul do Brasil de 2013 a 2022pt_BR
dc.title.alternativeEvaluation of the results of microbiological analyses of foods prepared in a public hospital in Southern Brazil from 2013 to 2022 en
dc.typeResumo publicado em eventopt_BR
dc.contributor.eventHospital de Clínicas de Porto Alegre. Jornada de Nutrição do HCPA. (28. : 2023 : Porto Alegre)pt_BR
dc.contributor.eventSimpósio do Programa de Pós-Graduação em Alimentação, Nutrição e Saúde (PPGANS) (1. : 2023 : Porto Alegre)pt_BR
dc.identifier.nrb001240406pt_BR
dc.type.originNacionalpt_BR


Files in this item

Thumbnail
   

This item is licensed under a Creative Commons License

Show simple item record