Listar Ciencias Agrícolas por autor "Oliveira, Viviani Ruffo de"
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Chemical, technological, and sensory quality of pasta and bakery products made with the addition of grape pomace flour
Boff, Jaqueline Menti; Strasburg, Virgílio José; Ferrari, Gabriel Tonin; Schmidt, Helena de Oliveira Santos; Manfroi, Vitor; Oliveira, Viviani Ruffo de (2022) [Artículo de periódico]Grapes are one of the most cultivated fruits in the world. Concomitantly, a large amount of waste is generated from this product. Grape pomace (GP) flour can be used as an increment for making new food products. GP is rich ... -
Elaboração e avaliação de biscoitos sem glúten a partir de farelo de arroz e farinhas de arroz e de soja
Mariani, Marieli Almeida; Oliveira, Viviani Ruffo de; Faccin, Rafaela; Rios, Alessandro de Oliveira; Venzke, Janaína Guimarães (2015) [Artículo de periódico]A exclusão do glúten da dieta é um grande desafio, pois muitos produtos que o contém fazem parte dos hábitos alimentares da população. Esse trabalho teve como objetivo avaliar as características físicas, químicas e sensoriais ... -
Elaboration, physicochemical and sensory analysis of a sweet bread made with buckwheat and fruit flours
Möller, Claudio Schroeder; Oliveira, Viviani Ruffo de; Amorim, Thiago Perito; Thoen, Rutiane Ullmann; Rios, Alessandro de Oliveira (2013) [Artículo de periódico]